KALENTERI:

16.08.2018 kello: 18:00
Ratajuoksut
23.08.2018 kello: 18:00
Kolmiottelu
02.12.2018 kello: 12:00
Ensilumen leiri

Paloheinän kahvio
Ilmatieteen laitos

KÔŅĹvijÔŅĹlaskuri

Minisompa

Minisomparyhmämme on nyt syksyllä 2017 ollut niin suosittu, ettemme voi ottaa ryhmään uusia lapsia. Talvella on tulossa hiihtokoulu ja jos uusia ohjaajia löytyy - et olisi halukas - niin tilanne voi muuttua. Seuraile seuramme web-sivuja.

Minisomparyhmä on 5 - 7 vuotiaiden hiihtäjien oma treeniryhmä. Treenaamme kerran viikossa, pääosin Paloheinässä. Talvisin harjoitellaan hiihdon tärkeitä perusvalmiuksia suksitaitavuutta ja tasapainoa leikinomaisten harjoitusten avulla. Välillä haetaan rutiinia myös hieman pidemmilläkin lenkeillä. Kaikki hiihtotekniikat tulevat talven mittaan tutuiksi harjoituksissa. Keväisin ja syksyisin juostaan, pelataan ja leikitään lajinomaisia taitoja hauskasti kehittäen - unohtamatta retkiä Risto Räppääjän kivelle. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan treeneihin.

Minisomparyhmään voi liittyä milloin vain, ympäri vuoden. Aiempaa hiihtotaustaa tai osaamista ei tarvitse, tekniikat tulevat aikanaa tutuiksi. Minisompalaisten valmennusmaksu on 65 euroa syksyltä ja 65 euroa keväältä.

Minisomparyhmä kokoontuu tiistaisin kello 18:00 Paloheinässä. Hiihtohalliharjoitukset loka- ja marraskuussa  viikonloppuisin. Minisompalaisia valmentavat Ilona Kankaanpää ja  Emilia Fearnley.

 Lisätietoja (mmatilainen@gmail.com)

MInisomman tulevat tapahtumat nimenhuudossa.

Ohjeita hiihtotreeniin saapuville

Ohjeita sarjahiihdoista

Ohjeita kesän kisoihin